2020 m. balandžio 9 d.
Jūsų privatumas mums yra labai svarbus, todėl mes laikomės privatumo įstatymų. Tai reiškia, kad jūsų duomenys yra saugūs ir kad mes juos visada naudojame tinkamai. Šiame privatumo politikos dokumente mes paaiškiname, kaip naudojami mūsų hostingo kompanijos tinklalapyje https://www.digistate.nl surinkti jūsų asmeniniai duomenys.
Jei turite kokių nors klausimų arba norėtumėte sužinoti, kokius duomenis mes apie jus saugome, kreipkitės į DigiState.

Užsakymų tvarka
Mes naudojame jūsų asmeninius duomenis užtikrinti tinkamą užsakymų procesą. Taip pat gauname informaciją apie jūsų mokėjimą iš banko ar kredito kortelės įmonės.
Šiuo tikslu naudojame jūsų mokėjimo duomenis, vardą ir adresą, lytį, el. pašto adresą, telefono numerį ir atsiskaitymo adresą. Mums to reikia norint sudaryti paslaugų sutartį su jumis. Mes saugome šią informaciją iki užsakymo pabaigos ir septynerius metus po to (tai yra teisinis saugojimo įsipareigojimas).

Prieiga prie portalo
Su mūsų portalu jūs gaunate prieigą prie valdymo aplinkos, kurioje galite patys keisti nustatymus ir duomenis. Mes išsaugome keitimų istoriją.
Tam naudojame jūsų vardą ir adresą. Mums to reikia dėl sutarties, kurią sudarėme su jumis. Šią informaciją saugome iki šešių mėnesių nuo paslaugų tiekimo pabaigos.

Abonementas
Mūsų svetainėje https://www.digistate.nl galite įsigyti mokamą paslaugų abonementą, kurio apmokėjimui mes naudojame jūsų asmeninius duomenis.
Tam mes naudojame atsiskaitymo adresą, telefono numerį, mokėjimo informaciją, el. pašto adresą, vardą ir adresą bei lytį. Mums to reikia dėl sutarties, kurią sudarome su jumis. Informacija saugoma iki kol atsisakote prenumeratos ir septynerius metus po to (tai yra teisinis saugojimo įsipareigojimas).

Kontaktinė forma ir naujienlaiškis
Naudodami kontaktinę formą galite užduoti mums klausimus ar pateikti prašymus.

Mes naudojame jūsų el. pašto adresą, telefono numerį ir vardą bei adresą. Jūsų duomenys saugomi iki tol, kol esame tikri, kad esate patenkinti mūsų atsakymu ir tris mėnesius po to. Tokiu būdu mes galime lengvai pasiekti informaciją tolesniems klausimams. Taip pat galime mokyti mūsų klientų aptarnavimo specialistus dirbti dar geriau.

Galite užsisakyti mūsų naujienlaiškį. Čia galite skaityti naujienas, patarimus ir informaciją apie mūsų produktus ir paslaugas. Šią prenumeratą galite atšaukti bet kuriuo metu. Kiekviename naujienlaiškyje yra atsisakymo nuoroda. Nustatymus taip pat galite keisti savo paskyroje arba portale.
Be jūsų leidimo nesiunčiame jums mūsų naujienlaiškio. Ši informacija išsaugoma tol, kol atsisakote prenumeratos.

Jūsų paskyra
Norėdami pasiekti tam tikras mūsų svetainės dalis, pirmiausia turite užsiregistruoti. Registracijos metu turite pateikti informaciją apie save ir pasirinkti naudotojo vardą. Tuomet mes sukuriame jūsų paskyrą, prie kurios galite prisijungti naudodami pasirinktą naudotojo vardą ir slaptažodį.

Mes naudojame jūsų vardą, adresą, telefono numerį, el. pašto adresą, atsiskaitymo adresą, mokėjimo informaciją ir lytį. Mums to reikia dėl sutarties, kurią sudarėme su jumis. Mes saugome šią informaciją iki tol, kol ištrinsite paskyrą ir šešis mėnesius po to.

Mes išsaugome prisijungimo informaciją, kad jums nereikėtų jos pakartotinai įvesti, ir kad, esant poreikiui, galėtume lengvai su jumis susisiekti. Duomenis ir nustatymus galite keisti savo paskyroje.

Reklama
Norėtume jums siųsti reklamą apie pasiūlymus ir naujus produktus ar paslaugas. Mes tai darome:

  • per socialines žiniasklaidos priemones

Bet kuriuo metu galite atsisakyti šios reklamos. Galite užblokuoti mus socialiniuose tinkluose arba naudoti parinktį „Atsisakyti prenumeratos“. Taip pat galite keisti savo nuostatas per savo paskyrą mūsų įmonės svetainėje arba per portalą.

Asmens duomenų teikimas kitoms įmonėms ar institucijoms
Asmeninius duomenis teikiame kitoms bendrovėms ar institucijoms tik jei tai reikalinga užtikrinti paslaugų tiekimą arba jei tai privaloma pagal įstatymus (pvz., iki teisiminio tyrimo įstaigoms).

Dirbame kartu su tam tikrais partneriais, kurie gali gauti jūsų asmeninius duomenis, kad galėtume teikti paslaugas, kurias įsigijote.

Slapukai
Mūsų hostingo įmonės interneto svetainė naudoja slapukus. Slapukai yra nedideli failai, kuriuose galime saugoti informaciją, kad nereikėtų jos visada rašyti iš naujo. Taip pat mes galime matyti, kad vėl lankotės mūsų svetainėje.

Slapukų siuntimą galite išjungti per naršyklę, tačiau kai kurios funkcijos mūsų hostingo įmonės svetainėje gali nebeveikti. Kaip išjungti slapukus:

Google Chrome: paleiskite Google Chrome ir viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite mažus tris taškus, pasirinkite Settings. Slinkite žemyn iki pat puslapio pabaigos. Puslapio apačioje spustelėkite nuorodą Advanced. Skyriuje Privacy and security raskite Content settings įrašą ir spustelėkite jį. Norėdami išjungti slapukus, paslinkite jungiklį, esantį šalia Allow sites to save and read cookie data (recommended).

Firefox: atidarykite Firefox, spustelėkite tris eilutes ekrano viršuje, dešinėje, tada spustelėkite Options. Kairėje pasirinkite kategoriją Privacy & Security. Spustelėkite parinktį, kad užblokuotumėte Third-Party Cookies and Trackers. Slinkite žemyn, kad rastumėte parinktį Block cookies and site data option, pasirinkite parinktį All cookies. Norėdami vėl įjungti slapukus, atlikite tuos pačius veiksmus, tačiau pasirinkite parinktį Accept cookies and site data parinktį.

Tikslas: funkcionalumas
Šie slapukai įgalina svetainę užtikrinti patobulintą funkcionalumą ir personalizaciją. Juos galime įgalinti patys arba trečiųjų šalių tiekėjai, kurių paslaugas mes įdiegėme į savo svetainę. Jei nesutiksite su šiais slapukais, kai kurios ar visos šios paslaugos gali tinkamai neveikti.

Social Intents
Mes naudojame Social Intents slapukus norėdami suteikti jums internetinių pokalbių funkciją (angl. online chat) ir padėti, jei lankantis mūsų svetainėje jums kiltų klausimų. Per Social Intents surinkti duomenys yra agreguoti, taigi, anonimiški, nebent patys nuspręsite pasidalinti su mumis savo asmenine informacija per pokalbių langą.

Tikslas: duomenų analizė ir stebėjimas
Šie slapukai leidžia mums suskaičiuoti svetainės apsilankymus ir srauto šaltinius, kad galėtume pagerinti savo svetainės našumą. Jie padeda mums suvokti, kurie puslapiai yra dažniausiai lankomi, ir suprasti, kaip lankytojai juda svetainėje. Visi šie slapukų surinkti duomenys yra agreguoti ir todėl anonimiški. Jei pasirinksite neleisti šių slapukų, mes nežinosime, kada lankėtės mūsų svetainėje, ir neturėsime galimybės stebėti svetainės veikimo.

Google Analytics
Naudojame Google Analytics, kad galėtume stebėti, kaip lankytojai naudojasi mūsų svetaine. Mes sudarėme duomenų apdorojimo sutartį su Google. Šioje sutartyje yra griežtų išlygų dėl to, ką Google Analytics gali issaugoti. „DigiState“ visiškai anonimizavo Google Analytics slapukus ir todėl mes galime juos pateikti be atskiro jūsų leidimo.

Tikslas: reklama ir atranka
Šiuos slapukus mūsų svetainėje nustato mūsų reklamos partneriai. Tos organizacijos gali jas panaudoti kurdamos savo vartotojų profilį ir rodydamos jums skelbimus įvairiose svetainėse. Jie nesaugo jūsų asmeninių duomenų, tačiau atpažįsta jūsų naršyklę ir įrenginį, kurį naudojate naršydami. Jei neleisite šių slapukų, matysite ne tokią tikslingą reklamą.

Facebook
Mes naudojame Facebook slapukus norėdami stebėti, kaip mūsų vartotojai naudojasi svetaine. Šie slapukai taip pat padeda mūsų vartotojams dalytis mūsų puslapių informacija ir komentuoti šiame socialiniame tinkle. Be to, sutikimas su šiais slapukais leidžia mums rodyti reklamas Facebook atsižvelgiant į lankytojų pomėgius ir priminti, kokius puslapius jie aplankė praeityje. Slapukų galiojimo laikas yra 365 dienos.

LinkedIn
Mes naudojame LinkedIn slapukus norėdami stebėti, kaip mūsų vartotojai naudojasi svetaine. Šie slapukai taip pat padeda mūsų vartotojams dalytis mūsų puslapių informacija ir komentuoti šiame socialiniame tinkle. Be to, sutikimas dėl šių slapukų leidžia mums parodyti reklamas LinkedIn atsižvelgiant į lankytojų pomėgius ir priminti, kokius puslapius jie aplankė praeityje. Slapukų galiojimo laikas yra 365 dienos.

Saugumas
Asmens duomenų saugumas mums yra labai svarbus. Užtikriname, kad jūsų duomenys su mumis yra tinkamai apsaugoti. Mes visada atnaujiname saugumą ir atkreipiame dėmesį į tai, kas gali būti negerai.

Privatumo politikos pakeitimai
Kai keičiasi mūsų hostingo kompanijos svetainė, mes, be abejo, turime koreguoti privatumo politiką. Visada atkreipkite dėmesį į aukščiau nurodytą datą ir reguliariai patikrinkite, ar nėra naujų versijų. Mes stengsimės visada papildomai informuoti apie pakeitimus.

Peržiūrėkite, keiskite ir ištrinkite duomenis
Peržiūrėkite, keiskite ir ištrinkite duomenis
Jei turite klausimų ar norite sužinoti, kokius asmeninius duomenis saugome apie jus, visada galite susisiekti su mumis žemiau pateikta kontaktine informacija.
Turite šias teises:

  • gauti paaiškinimą apie tai, kokie asmeniniai duomenys kaupiami ir kaip juos naudojame
  • pamatyti tikslius mūsų turimus asmens duomenis
  • ištaisyti klaidas
  • pašalinti pasenusius asmens duomenis
  • atšaukti leidimą naudoti jūsų duomenis
  • prieštarauti konkrečiam duomenų naudojimui

Atkreipkite dėmesį, kad visada turite aiškiai nurodyti, kas esate, kad būtume tikri, jog nekeisime ar neištrinsime nesusijusio asmens duomenų.

Pateikti skundą
Jei manote, kad mes jums nesuteikiame reikiamos informacijos apie jūsų asmens duomenų naudojimą, jūs turite teisę kreiptis i Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, pateikdami skundą.

Kontaktinė informacija
DigiState B.V.
Fultonbaan 16
3439 NE Nieuwegein
Nyderlandai
juridisch@digistate.nl
030-2074400